Nedostávám e-maily z Klubu hrdinů, co s tím?

22. 08. 2019

Tuto otázku jste nám pokládali tak často, že jsme se rozhodli, pro vás sestavit komplexní návod. Domény typu seznam.cz, email.cz, centrum.cz a tak dále naše měsíční novinky řadí mezi „Hromadné“, „Spam“ nebo „Nevyžádaná pošta“ a je tak těžší je najít. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak zprávy vytáhnout do „Doručených“.

Rozcestník:

@seznam.cz
@centrum.cz
@gmail.com

Seznam.cz

Nejdříve musíme najít, kam vám naše maily chodí. V případě seznam.cz to je složka „Hromadné“, ale zároveň jej můžete mít ve složce „Nevyžádaná pošta“.

Jakmile jej najdeme, tak ho označíme jednoduchým klikem (levé tlačítko myši) na nevybarvený čtvereček. Tím si email označíme a můžeme pokračovat.

Jakmile máme označeno, který email chceme přesunout zbývá už jenom poslední krok. Nad emailem budete mít ikonku „Přesunout“, klikněte na ni (levé tlačítko myši) a v menu vyberte „Doručené“. V tuto chvíli se vám mail přesune, ale nebojte, zase ho najdeme. Přesunul se do kolonky „Doručené“, kam vám chodí maily od přátel nebo rodiny.

A máme hotovo. Teď už vám maily budou chodit do doručených, ale kdyby náhodou se tak nestalo a mail Vám nepřišel, je potřeba opět zkontrolovat „Hromadné“, „Spam“ a tak podobně.

Centrum.cz

Nejdříve musíme najít, kam vám naše maily chodí. V případě seznam.cz to je složka „Hromadné“, ale zároveň jej můžete mít ve složce „Spam koš“.

Jakmile jej najdeme, tak ho označíme jednoduchým klikem (levé tlačítko myši) na nevybarvený čtvereček. Tím si email označíme a můžeme pokračovat.

Teď to bude trochu složitější. Nad emailem si klikneme (levé tlačítko myši) na tlačítko „Další akce“. Otevře se nám menu, ve kterém vybereme „Přesunout do složky“, a opět se nám otevře další menu. Tam konečně vybereme „Příchozí“ a máme hotovo. Teď už byste měli najít naše emaily v hlavní složce „Příchozí“, ale pokud byste je stále nedostávali, zkuste celý proces zopakovat.

Gmail.com

Nejdříve musíme najít, kam vám naše maily chodí. V případě gmail.com to je složka „Všechny zprávy“, ale pozor, nezapomeňte zkontrolovat i složku „Spam“, která je hned pod tím.

Jakmile jej najdeme, tak ho označíme jednoduchým klikem (levé tlačítko myši) na nevybarvený čtvereček. Tím si email označíme a můžeme pokračovat.

Jakmile máme označeno, který email chceme přesunout zbývá už jenom poslední krok. Nad emailem budete mít ikonku „Přesunout do Doručené pošty“, klikněte na ni (levé tlačítko myši) a máme hotovo. Nyní najdete naše maily v hlavní složce, tedy „Doručená pošta“. Pokud byste je přece jen nedostávali, zkuste celý postup zopakovat.

Aktuality

Hledáme dobrovolníky na 28. 9. 2024

13. 09. 2024 - Koncem září nás čeká další dobrovolnický den na statku v Hrabří, kde připravujeme...

Langusta byla na operaci | Měsíčník Handipetu

01. 09. 2024 - V létě jsme si příliš neodpočali, ale to nevadí – nouze prostě na prázdniny nehledí a...

Oslavte konec prázdnin dobrovolnictvím!

19. 08. 2024 - Jak lépe zakončit prázdniny než pomocí zvířatům v nouzi? Ať už se vás prázdniny...

Pan Bridgerton hlásí další zlepšení! | Měsíčník Handipetu

06. 08. 2024 - Červencový měsíčník je takový hořkosladký. Máme některé velmi dobré zprávy, ale také...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha