Dog City Life: Průvodce pro pejskaře se zachráněnou fenkou Mayou

30. 05. 2019

Brouzdáte městem se svým psím parťákem a přemýšlíte, kam se posadíte a vypijete si v klidu kafe. Někteří číšníci neochotně ohrnují nos nad chlupatým návštěvníkem, jiní rovnou říkají, že si máte dát odchod. Kde se usadit a dostat servis nejen pro sebe, ale i pro pejska? S tím vám pomáhá právě projekt Dog city life, který se stal naším partnerem.

Jedná se o mapu restaurací, kaváren, psích potřeb, ale i hotelů, kam zvířátka nejen mohou, ale dostane se jim prvotřídní péče. Nejde totiž jen o to, že máte kam jít, ale také o to, aby jste se tam společně cítili co nejlépe to půjde. Místa jsou proto řazená podle filtrů, jestli je na místě parkování, wifina, ale také to, jestli dostane váš pejsek nějakou mňaminku na cestu.

Nejkrásnější na tom je, že celý příběh začíná a uzavírají dva hlavní atkéři. Luboš dvounožek a Maya čtyřnožka. Luboš dlouho uvažoval nad pořizení psího kámoše a když jel okolo psího útulku, výběr padl na nejzapadlejší kotec s vystrašenou vyhublou fenkou. Kdo by to byl čekal, že se z vyhublé kostry a zlomené duše stane svalnatá dáma, která bude s Lubošem testovat nejvybranější místa naší republiky. Nemluvě o tom, že je opravdu nadprůměrně inteligentní.

Dog City Life po nás tedy není jen tak nějaká databáze míst, ale srdeční záležitost s nádechem Dobra. Doporučujeme sledovat jejich Instagram a Facebook, kde zveřejňují nová místa pro páníčky s pejsky, ale brzy se tam objevíme také my s novinkami ze světa péče o zvířata a jejich ochrany.

Aktuality

Další trápení pana Kdovíka | Měsíčník Handipetu

30. 06. 2024 - V červnu jsme se rozhodně nenudili, děla se spousta věcí, a proto i dnešní článek bude o...

Přijďte 27. 7. dobrovolničit!

27. 06. 2024 - Poslední červencovou sobotu nás čeká další dobrovolnický den pro veřejnost! Přijeďte se...

Dobrovolnické dny se vrací! Potkáme se v červnu?

17. 05. 2024 - Přijeďte se se s námi potkat a pomozte se vznikem centra pro handicapovaná a týraná zvířata...

Přijali jsme kočičku v kritickém stavu | Měsíčník Handipetu

08. 05. 2024 - V dubnu jsme byli na veterině skoro jako doma. S Langustou tam jezdíme poměrně často kvůli...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha