Granny – kočičí babička

Místo pokojného stáří jen trápení a pobyt na veterině, takový byl příběh nešťastné Granny.

Když k nám kočičí babička přišla, měla zuby v šíleném stavu, celá tlamička ji bolela a srst měla špinavou a zacuckovanou, protože se přes bolest nemohla čistit. Dokonce odmítala i jíst.

Bylo jasné, že zoubky bude potřeba zoperovat, ale nejdřív jsme museli počkat, až dorazí výsledky krevních testů, abychom měli jistotu, že jde opravdu jenom o zuby. Nechtěli jsme ji zbytečně vystavit riziku. Granny byla hospitalizovaná na veterině, kde podstoupila vyšetření a pan doktor jí vyholil srst na zádech, protože už se s ní nedalo nic moc dělat.

Granny podstoupila operaci

Kočička Granny podstoupila ošetření zoubků, díky kterému se jí hrozně moc ulevilo. Kočička měla totiž zuby v příšerném stavu, který jí způsoboval bolesti. Nedokázala se sama ani pořádně očistit, jak moc ji to bolelo.

Ošetření zoubků jí moc pomohlo a její stav se na čas zlepšil. Granny dokonce našla i dočasnou péči, kam mohla odejít a užívat si chvilku života rozmazlované domácí kočičky. Bohužel to ale nemělo trvat dlouho…

RIP Granny

Granny dostala zničehonic záchvat a musela proto akutně na veterinu.

Je nám to moc líto, Granny svůj boj nezvládla. Pan doktor udělal vše, co se dalo, ale její stav se bohužel nelepšil. Došel do bodu, kdy nemělo smysl ji nadále trápit a to jediné, co se dalo udělat, bylo nechat ji odejít…

Strašně moc nás to mrzí. Doufali jsme, že Granny dostane příležitost užít si poklidné stáří s milující rodinou, ale nebylo jí přáno. Alespoň své poslední týdny prožila s lidmi, kterým na ní záleželo. Nám, svým dočaskářům, virtuálním rodičům i spoustě z vás se za tu dobu stihla jednou provždy zapsat do srdce a tam už také navždy zůstane.

Moc děkujeme vám všem, komu Grannyin osud nebyl lhostejný. I díky vám měla alespoň v závěru života vždycky plnou mističku a teplé místečko na spaní. Odešla z tohoto světa s vědomím, že existuje spousta lidí, kterým na ní záleží. A za to vám patří obrovský dík.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Zlomené srdce a zdravotní problémy...

Catsbyho nemusíte vidět, abyste věděli, že je poblíž. Prozradí ho totiž hlasité sípání...

Nina je ještě mladá kočka, zdraví jí ale už teď neslouží tak, jak by mělo...

Zraněný Nari byl nalezený v Lanškrouně, zřejmě ho srazilo auto.

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha