Bethany – opuštěná buldočka

Bethany odložil někdo u dveří útulku...

Podívejte se do té nevinné, milé tváře. Dokázali byste ji opustit a nechat za dveřmi útulku? Právě to ale bohužel někdo udělal… A důvod? Protože moc pelichá. PES PELICHÁ! Tak kde to jsme?

Bethany má samozřejmě jako mnoho buldočků zdravotní problémy. Největším problémem, který jsme naštěstí mohli rychle vyřešit, bylo její prodloužené měkké patro. Kvůli tomu se chuděrka zpočátku skoro dusila.

Bethany podstoupila neurologické vyšetření

Bethany jsme vzali na neurologické vyšetření, protože měla křivé nožičky, špatně chodila a jazyk jí neustále visel z tlamy. Pan veterinář nám doporučil MRI, tak jsme Bethany okamžitě objednali. Nejspíš línání nebylo tím jediným a hlavním důvodem, proč se Beth její rodina zbavila. Opustili ji, když je nejvíc potřebovala…

Jak dopadlo vyšetření MRI?

Magnetická rezonance ukázala, že má Beth problém s útlakem míchy mezi krčními obratli a výhřez mozku způsobený vrozenou deformací lebky. Protože by ale operace byla příliš riskantní, doporučili nám nechat věci tak, jak jsou a operovat až v případě, že by se situace výrazně zhoršila nebo by Beth začala mít bolesti.

Beth to v životě nebude mít nejsnazší, ale je to velká bojovnice, která se jen tak nevzdává. Viděli jsme to na ní každý den, když si hrála, pobíhala po zahradě nebo hlídala ukradenou ponožku a užívala si každou chvíli tady světě.

Betynka našla nový domov!

Bethany pobyt v azylu příliš nesvědčil. Bylo vidět, že by měla nejraději své páníčky jen pro sebe a nemusela se dělit o pozornost s celou smečkou pejsků. A máme obrovskou radost, že se její přání brzy splnilo! Bethany našla svou milující rodinu, která ji zbožňuje právě takovou, jaká je. Moc ti přejeme, aby tvůj další život byl už jen a jen krásný, beruško.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Zlomené srdce a zdravotní problémy...

Catsbyho nemusíte vidět, abyste věděli, že je poblíž. Prozradí ho totiž hlasité sípání...

Nina je ještě mladá kočka, zdraví jí ale už teď neslouží tak, jak by mělo...

Zraněný Nari byl nalezený v Lanškrouně, zřejmě ho srazilo auto.

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha